Saturday, June 8, 2013

Shokuese , shoferit i ngulet në bark një tub hekuri , por mbetet gjallë (FOTO)

E pabesueshme por e vërtetë. Një shofer kamioni pasi është aksidentuar rëndë ka mbijetuar dhe pse një shufër metali iu ngul thellë në stomak. Drejtuesi i kamionit u cilësua nga mbarë opinioni, si njeri me tepër fat që ka mbetur gjallë pas këtij aksidenti.